skip to Main Content
Rosbayerweg 77, Wormerveer T 075 707 40 10 info@aarbv.nl
Veiligheidsinspecties

Veiligheidsinspecties

Periodieke veiligheidsinspecties
Arbo Advies Ruigewaard B.V. kan gedurende de looptijd van een project veiligheidsinspecties verzorgen. Eventueel wordt dit gevolgd door aanvullende voorlichting en instructie aan de werknemers. Indien noodzakelijk organiseren wij hiervoor toolbox meetings. Ook voor aanvullende veiligheidskundige begeleiding van uw medewerkers kan ons bureau worden ingezet. Zie DLP/KVP begeleiding.

Projectveiligheidsinspectie
Voor opdrachtgevers en aannemers van projecten in de petrochemie/chemie, nutsbedrijven, weg- en waterbouw en grote utiliteitsbouw verricht Arbo Advies Ruigewaard B.V. projectveiligheidsinspecties. Dit doen we zowel voor nieuwbouwprojecten als voor onderhoudswerk. Onze veiligheidskundigen inspecteren daarbij op aspecten op het gebied van arbeidsomstandigheden, milieu en gedeeltelijk op kwaliteit. Onze brandveiligheidskundigen richten zich hierbij op de aspecten met betrekking tot brandpreventie en -repressie.
Naar aanleiding van de inspectie wordt een inspectierapport inclusief aanbevelingen opgesteld. Een systeem hiertoe wordt zo opgezet dat onze opdrachtgever de inspectie op termijn zelf kan uitvoeren, door het beschrijven van een bedrijfseigen inspectiesysteem en -procedure, en door deze te implementeren in een bestaand of nog op te starten proces. Uiteraard verzorgt ons bureau hierbij voorlichting en instructies aan de betrokken medewerkers.